PREZENTARE

ELECTRA este o companie romaneasca, specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie, control acces si echipamente electronice, activand din anul 1991 atat in Romania, cat si pe pietele din strainatate.

Povestea ELECTRA incepe cu o idee: cum ar fi ca oricine sa poata beneficia de un plus de siguranta, cu eforturi minime? Cu acest scop in minte, pornim intr-o calatorie de 26 de ani in lumea tehnica a cercetarii, dezvoltarii si producerii de interfoane, pentru a gasi cele mai avansate si accesibile solutii pentru clientii nostri.

In tot acest timp, ELECTRA tine pasul cu inovatiile tehnologice si cu nevoile clientilor, lansand produse 100% fabricate in Romania, cu functiuni practice si moderne. Design-ul simplu si avangardist, precum si interfata prietenoasa a produselor, transforma interfoanele ELECTRA in adevarate gadget-uri pentru locuinte si birouri.

ELECTRA S.R.L Iasi – ROMANIA

Producator de videointerfoane si sisteme de control acces

PCB-ELECTRA S.R.L. Iasi – ROMANIA

Producator de Circuite Imprimate

EMS-ELECTRA S.R.L. Iasi – ROMANIA

Furnizor de Servicii Integrate de Asamblare Electronica

Diversitatea facilitatilor de productie din cadrul companiei duce la segmentarea acesteia in anul 2008 si la impartirea pe trei arii majore de activitate, prin infiintarea Grupului de firme ELECTRA:
  • ELECTRA – Producator de video interfoane si sisteme de control acces
  • PCB-ELECTRA – Producator de circuite imprimate
  • EMS-ELECTRA – Furnizor de servicii de asamblare electronica SMD & THT
ELECTRA Building Communications GmbH Viena – AUSTRIA

Punct International de Vanzari de videointerfoane si sisteme de control acces

BELLCOME  

Brand de videointerfoane al ELECTRA Grup

Experienta acumulata in tot acest timp, ne permite sa ne lansam si pe plan international, prin deschiderea unei reprezentante in Viena, Austria – ELECTRA Building Communications GmbH si prin crearea brand-ului international BELLCOME.
Astfel, incepem dezvoltarea unei retele internationale de distributie, in tari precum Austria, Gemania, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Polonia si Republica Moldova.

Calatoria noastra continua, cu scopul de a aduce calitatea produselor si serviciilor Grupului ELECTRA si satisfactia clientilor nostri la cel mai inalt nivel, prin pasiunea pe care o punem in munca noastra, dar si cu ajutorul tehnologiilor avansate pe care le utilizam de-a lungul intregului proces de productie.
© 2024 ELECTRA. LIDER NAȚIONAL ÎN INTERFOANE ȘI VIDEOINTERFOANE